PEP Groep - PEP staat voor Praktijk Eerstelijns Psychologie en levert psychologische hulp aan kinderen en volwassenen. Noordwijk . Junior en Volwassenen

Wachttijden

 Wachttijden zo kort mogelijk

Bij PEP Junior streven we er naar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Helaas zijn momenteel de wachttijden bij PEP Junior langer dan normaal. Wij werken er hard aan u zo snel mogelijk te kunnen ontvangen.

Op dit moment zijn de wachttijden:

Kinder- en jeugd (vanaf 6 jaar): Cliëntenstop*
IMH (0-6 jaar): Cliëntenstop*

*Bij PEP Junior maken wij gebruik van een flexibele cliëntenstop. Dit houdt in dat de wachtlijst open gaat op de eerste dag van de nieuwe maand. Wanneer het maximaal aanmeldingen is bereikt, sluit de wachtlijst.  Momenteel krijgen wij veel meer aanmeldingen binnen dan dat wij kinderen op de wachtlijst kunnen plaatsen. Houd er rekening mee dat de kans groot is dat uw kind hierdoor niet op de wachtlijst geplaatst kan worden.

Op de eerste dag van de nieuwe maand gaat de wachtlijst weer open tot het maximaal aantal aanmeldingen van deze maand is bereikt. Vanwege de vele aanmeldingen hebben we besloten dat de wachtlijst van PEP Junior weer open gaat op maandag 1 juli 2024 om 9.00 uur. Excuses voor het ongemak. 

De huidige wachttijd bij PEP Junior is 6 – 7 maanden vanaf het moment van aanmelding.

Let op! Aanmelden van uw kind kan alleen via de mail of via Zorgdomein. Helaas kunnen we telefonische aanmeldingen niet in behandeling nemen. Eén keer aanmelden is voldoende om uw kind aan te melden. Bij aanmelding van uw kind dient u in bezit te zijn van een verwijsbrief van een (huis)arts en/of een JGT. De huisarts kan deze via Zorgdomein aan ons sturen. Zonder deze verwijzing kunnen wij uw kind niet in zorg nemen.