Wij zijn lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en de LVVP (Landelijke vereninging van Vrijgevestigden Psychologen) - PEP Noordwijk

Werken bij Pep Groep

Stage

PEP Groep biedt psychologen in spé (masterstudenten psychologie of orthopedagogiek) de mogelijkheid om binnen onze praktijk stage te lopen. Tijdens deze praktijkstage kunnen verschillende cliëntpopulaties worden gezien, zowel op het gebied van psychodiagnostiek als psychologische behandelingen. De stageplek biedt de mogelijkheid om geleerde (gespreks-)vaardigheden toe te passen in de praktijk, een professionele houding te ontwikkelen en kennis te maken met ethische/juridische kwesties.

PEP Groep heeft een samenwerkingsrelatie met verschillende vakgroepen van de Universiteit Leiden en biedt stageplekken aan masterstudenten van de studie psychologie en pedagogiek. Per uitzondering kunnen ook masterstudenten van andere universiteiten hun praktijkstage volbrengen bij PEP Groep. De praktijk stelt de student in staat om zijn/haar BAPD/LOGO te behalen (conform de eisen die aan het behalen van het BAPD/LOGO gesteld worden).

Masterstudenten kunnen solliciteren door het schrijven van een motivatiebrief met CV aan de praktijk (info@pep-groep.nl o.v.v. sollicitatie stage [volwassen] of [kind en jeugd]). Op basis van de motivatie en het CV worden studenten uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Er worden twee stageplekken aangeboden per jaar: per februari (volwassenen) en per september (kind en jeugd). De voorkeur gaat uit naar een stageduur van 6 of 9 maanden (3 dagen per week).

  • Start stage september (kind en jeugd): t/m 31 mei kunnen motivatiebrieven worden ingezonden; in juni/juli vinden de sollicitatiegesprekken plaats.
  • Start stage februari (volwassenen): t/m 31 oktober kunnen motivatiebrieven worden ingezonden; in november/december vinden de sollicitatiegesprekken plaats.