PEP Groep - PEP staat voor Praktijk Eerstelijns Psychologie en levert psychologische hulp aan kinderen en volwassenen. Noordwijk . Junior en Volwassenen

Samenwerking

Er zijn korte lijnen met zorgverleners in de regio zoals huisartsen, Jeugd- en gezinsteams/VoorIeder1 en kinderartsen. Wij werken nauw samen met scholen en andere zorginstellingen om op maat passende hulp te kunnen bieden aan alle kinderen, jeugdigen en hun ouders.

PEP Junior is tevens aangesloten bij JeugdMATCH, Dit is een beveiligd digitaal systeem waarin professionals kunnen aangeven dat zij betrokken zijn als hulpverlener bij kinderen/ jongeren. Er wordt geen inhoudelijke informatie gedeeld. Jeugdmatch dient enkel als platform voor hulpverleners om elkaar te vinden, zodat zij met elkaar kunnen afstemmen om uw kind de best mogelijke zorg te bieden. Uiteraard vindt registratie en overleg enkel plaats met uw toestemming en medeweten.

Zorgkaart Nederland

De PEP Groep stelt het op prijs als u een beoordeling achterlaat op Zorgkaart Nederland. Natuurlijk is het fijn als mensen positief zijn, maar kritische feedback is ook welkom.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering over de PEP-Groep.